Teräsrunkoiset melusuojarakenteet

KHAP Oy valmistaa ja asentaa koko Suomessa

KHAP Oy rakentaa ja asentaa teräs­runkoiset melu­suoja­rakenteet

Me rakennamme teräsrunkoisia melusuojauksia ympäri Suomea sijaitseviin kohteisiin. Meiltä saa niin Väyläviraston suunnitteleman standardimallin mukaiset melusuojat kuin täysin räätälöidytkin mallit.

Henkilöstömme vahva kokemus, tieto ja ammattitaito pääsevät oikeuksiinsa juuri räätälöityjen melusuojarakenteiden suunnittelussa. Yhteistyössä alueen arkkitehdin kanssa voimme suunnitella ulkoasultaan kohteeseen sopivimman ja myös toimivimman ratkaisun. KHAP Oy toteuttaa ja asentaa suunnitellut suojaukset ympäri Suomea.

x

Melusuojaus vähentää meluhaittaa

Melulta suojaavien rakenteiden kysyntä on viime vuosina noussut hurjasti muuttuneiden säädösten myötä. Nyt pystytetään melusuojauksia sellaisiinkin paikkoihin, missä niitä ei aiemmin vaadittu.

Melusuojarakenteen valintaan vaikuttavat esim. äänenvaimennustarve, käytettävissä oleva tila sekä maisemalliset ja arkkitehtuurilliset syyt. Suojana käytetään esim. meluvalleja ja erilaisia meluseiniä.

KHAP Oy on teräs­rakentamisen ammattilainen Kuopiosta

KHAP Oy on toiminut teräsrakenteiden parissa vuodesta 1990. Toimimme Kuopiosta käsin palvellen yrityksiä ja kuntia ympäri Suomen. Ominta alaamme ovat teräksiset siltarakenteet sekä melusuojarakenteet, mutta teemme myös esim. kunnossapitotöitä teollisuudelle ja perushitsaustöitä huoltoyhtiöille ja yksityisille.

Meidät tunnetaan laadusta ja toimitusvarmuudesta. Osaava, ammattitaitoinen henkilöstö ja asiakaslähtöinen toimintamalli takaa sen, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Tiedustele lisää!

Tutustu teräsrakentamisen palveluihimme

Z

Siltarakenteiden valmistus ja asennus

Valmistamme ja asennamme H2-sillankaiteet sekä sillan kuivatus­laitteet esim. tippu­putket ja sillan syöksy­torvet.

Z

CE-merkityt teräsrakenteet

Valmistamme laadukkaat terästuotteet ja -rakenteet asiakkaan toiveiden mukaan. Saat tilaamasi rakenteet myös paikoilleen asennettuina.

Z

Teollisuuden kunnossapitopalvelut

Toteutamme teollisuuden kunnossapitotyöt joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.